Inlägg om ‘romantisk middag’

Romantisk kväll


Låt en romantisk kväll bli en älskvärd kväll

Det finns många sätt att skapa en kväll fylld med romantik och med kärleken som grund. Att skapa en romantisk stämning kan bidra till att ni förgyller varandra i en positiv och kärleksfull anda.
 

Romantisk miljö

Hur det är hemma, eller där ni ska vara, har stor betydelse. Om det är städat i hemmet och nydiskat när ni inleder er kväll tillsammans, skapar detta en trivsel som båda gillar.  Ha gärna tända ljus och ha gärna lite dofter som berikar er luktsinne.
 

Middagen

Laga en romantisk middag tillsammans och smaka på varandras mat i förförisk anda. Skapa en romantisk dukning, med vacker duk och vacker porslin. Middagen kan vara enkel i sig, om ni lägger upp maten på ett dekorativt och kreativt sätt. Ha gärna lite plockmat, som ni kan ha med till vardagsrummet.
 

Romantiska aktiviteter

Förflytta er gärna till vardagsrummet för att se en romantisk film eller för underhållning i vardagsrummet. Tänd gärna ljus och ha en dunkel belysning, så att ni kan rå om varandra när ni ser romantiska filmer och lyssnar på romantisk musik.
 

Vårda kärleken

Låt er känna en samhörighet mellan er i en sann anda och känn att ni hör samman. Att kärleken är någonting vackert vet ni båda och att visa detta på ett romantiskt sätt, är bara positivt.>>> Upplev magiska aktiviteter - boka redan i dag på www.liveit.se! <<<