Inlägg om ‘kommunikation’

Dikter om kärlek


Att dikter om kärlek har en påverkan i romantikens tecken är något som är välkänt och det är lätt att visa sina känslor för någon som du håller kär och som du älskar. Det finns många diktsamlingar som erbjuds i bokhandeln och på internet, bland annat har Krama Mig dikter om kärlek, romantik och vänskap – varför inte skicka in din kärleksdikt?

Något som skapar kärlek och förrgyller romantik är en diktsamling som skrivits av Thomaz Ransmyr – i "Vill du bära min kofta?" beskrivs kärlek och vemod i både bild och dikt och är mycket personligt skrivet och är väl värd att läsa, varför inte köpa två stycken av denna kärleksfulla diktsamling?>>> Upplev magiska aktiviteter - boka redan i dag på www.liveit.se! <<<

Visa dina känslor…


Att våga visa sina känslor för den du älskar är viktigt, för att kärleken ska bibehållas och utvecklas i en positiv riktning. Du kan aldrig utgå från att din partner finns vid din sida, om du inte visar uppskattning att din partner finns där med dig och för dig. Därför är det viktigt att du visar dina känslor och vågar kommunicera med din älskade.
 

Kommunikation A och O

Att kunna prata med varandra är viktigt i vardagen – det handlar inte om att prata om vad ni ska äta till middag, när ni ska ha tvättstugan och vem som ska ta hand om disken, utan om era känslor gentemot varandra och om vad som hänt under dagen, både positiva och negativa saker. Med en bra kommunikation sinsemellan, kan ni förgylla och fördjupa er relation i en positiv anda.
 

Överraska

Att göra något oväntat kan skapa glädje och förgylla er kärlek och relation. Se till att ha ordnat med barnvakt och andra saker och bjud ut din älskade på restaurang, biobesök, romantisk weekend eller på en picknick – det oväntade kan vara det som gör er relation lite extra. Även om ni inte ses, så kan du ordna med en överraskning – som att skicka blommor till din älskade på jobbet eller i skolan.
 

Älska mer

Skapa kärleksfulla tillfällen i er relation på ett sunt och kärleksfullt sätt – våga berör varandra och känn kraften och styrkan av känna samhörighet er emellan. Så länge det bygger på frivillighet och ett samspel, där båda respekterar varandra och ett nej, kan ni känna magiska stunder tillsammans.>>> Upplev magiska aktiviteter - boka redan i dag på www.liveit.se! <<<