Arkiv för ‘Romantiska underhållare’

Förtrollande underhållning


Tim Tarney Det finns underhållning där du får det du förväntar dig att se och det finns underhållning där du får uppleva någonting utöver det vanliga och det du förväntar dig. Att kunna ge en upplevelse utöver det vanliga är något som ska ge valuta för pengarna och kvalité för dig som gäst eller besökare, vilket en professionell underhållare ska kunna ge.

Inom underhållningsbranschen finns det inte någon kvalitetsstämpel som garanterar att någon är bra, vilket gör att vem som helst kan kalla sig för komiker, magiker eller artist. Jämför med exempelvis legitimerad psykolog eller doktor, där det krävs en utbildning och avlagd examen. Om det hade funnit en kvalitetsstämpel även för underhållningsbranschen, så hade det inte funnits så många underhållare som det gör i dag.

En underhållare som, med eller utan kvalitetsstämpel, kan ge en upplevelse utöver det vanliga för dig som besökare är magikern Tim Tarney. Med en fingerfärdighet och känsla för underhållning kan Tim Tarney skapa en magisk stämning vid många olika tillfällen – som bröllopsfester, möhippor, företagsevent och 50-årsfester. Tim Tarney bjuder på en högklassig magi som verkligen händer nära en och ofta i ens egna händer och detta i samband vid mingel och även på scen. Det finns inga gränser när det gäller hur underhållningen kan se ut, då Tim Tarney kan anpassa sin underhållning efter tillfället och tar gärna med en hel del publikmedverkan i sin show.

Det är underhållare som Tim Tarney som höjer kvalitén inom underhållningsbranschen och med Tim Tarney kan det bli förtrollande underhållning som förgyller och fördjupar relationen mellan individer i vardagen.>>> Upplev magiska aktiviteter - boka redan i dag på www.liveit.se! <<<

Se en romantisk film tillsammans…


Romantik när den är som bäst – är att rå om varandra utan att behöva göra något speciellt. Ni behöver inte åka på en safariresa till Afrika för att förgylla romantiken med varandra, utan det räcker med att se en romantisk film tillsammans.

Det finns många kärleksfulla underhållare som kan sprida kärlek och värme med sin underbara röst och kroppsspråk, för visst har du någon favorit bland skådespelare i olika romantiska filmer – som Hugh Grant eller Julia Roberts?>>> Upplev magiska aktiviteter - boka redan i dag på www.liveit.se! <<<

Sjung en kärlekssång…Att sjunga en kärlekssång till din älskade,
visar på att du kan visa känslor på ett äkta, genuint sätt.
Rösten, kroppsuttrycket och sättet du framför kärlekssången visar på hur genuint du älskar (eller inte älskar) din partner – välj med omsorg sång du väljer och vem vet – du kanske blir bjuden på en bröllopsfest, där du får framföra din kärlekssång till det lyckliga paret som nyligen sagt "ja" till varandra.

Ovan ser vi den ryske världsartisten med sången "Number one fan", en hyllningssång till sina fans som han älskar att uppträda inför och tillsammans med…>>> Upplev magiska aktiviteter - boka redan i dag på www.liveit.se! <<<